Influencia de los parametros de secado sobre la calidad de dos variedades de cebolla deshidratada



Document title: Influencia de los parametros de secado sobre la calidad de dos variedades de cebolla deshidratada
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000062110
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 59-64
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Cebolla,
Deshidratación,
Parámetros,
Secado
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Onion,
Dehydration,
Parameters,
Drying
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).