Influencia de la temperatura de secado en el pardeamiento de las papas deshidratadas



Document title: Influencia de la temperatura de secado en el pardeamiento de las papas deshidratadas
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000052740
ISSN: 0253-9276
Authors:
Year:
Volumen: 3
Number: 1
Pages: 14-21
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Física y astronomía,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Fitotecnia,
Mecánica,
Papa,
Pardeamiento,
Secado,
Temperatura
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Browing,
Drying,
Potato,
Temperature
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).