Influencia de la refrigeracion sobre los productos carnicos



Document title: Influencia de la refrigeracion sobre los productos carnicos
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065861
ISSN: 0253-9276
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Fac Procesos Quimicos Alimentarios, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 3
Pages: 1-6
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Refrigeración,
Carne,
Influencia,
Embutidos
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Cooling,
Meat,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).