Factores que inciden en el proceso de cristalizacion de las masas cocidas " c "



Document title: Factores que inciden en el proceso de cristalizacion de las masas cocidas " c "
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065327
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "Julio Antonio Mella", Santiago de Cuba. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 4
Pages: 68-70
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, teórico
Disciplines: Ingeniería,
Química
Keyword: Ingeniería química,
Química de alimentos,
Química industrial,
Masa cocida,
Cristalización,
Procesos,
Azúcar,
Automatización
Keyword: Engineering,
Chemistry,
Chemical engineering,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Massecuite,
Crystallization,
Processes,
Sugar,
Automation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).