Estudio del mecanismo de deshidratacion de rodajas de cebolla



Document title: Estudio del mecanismo de deshidratacion de rodajas de cebolla
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065039
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 6
Number: 3
Pages: 1-6
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Angiospermas,
Economía agrícola,
Deshidratación,
Cebolla,
Mecanismos,
Allium cepa,
Liliaceae,
Agroindustria
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Biology,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Angiosperms,
Dehydration,
Onion,
Mechanisms,
Allium cepa,
Liliaceae,
Agroindustry,
Agricultural economics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).