Estudio del efecto de algunos pretratamientos acidos sobre la cascara de arroz



Document title: Estudio del efecto de algunos pretratamientos acidos sobre la cascara de arroz
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000069656
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 6
Number: 4
Pages: 89-96
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Acidos,
Pretratamiento,
Arroz,
Cáscara,
Oryza sativa
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Acids,
Pretreatment,
Rice,
Hull,
Oryza sativa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).