Estudio de las propiedades termofisicas de los cuatro componentes mayoritarios de los jugos de frutas en relacion con la liofilizacion



Document title: Estudio de las propiedades termofisicas de los cuatro componentes mayoritarios de los jugos de frutas en relacion con la liofilizacion
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000032940
ISSN: 0253-9276
Authors:
Year:
Volumen: 2
Number: 4
Pages: 71-78
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Frutos,
Glucosa,
Jugos,
Liofilización,
Sacarosa
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Fruits,
Glucose,
Juices,
Lyophilization,
Sucrose
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).