Estudio de la maduracion del queso patagras producido en pequenos tamanos



Document title: Estudio de la maduracion del queso patagras producido en pequenos tamanos
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000015705
ISSN: 0253-9276
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Fac Procesos Quimicos Alimentarios, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 5
Number: 3
Pages: 57-66
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Maduración
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Ripeness
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).