Deshidratacion del ajo en forma de hojuelas . Aspectos de interes practico



Document title: Deshidratacion del ajo en forma de hojuelas . Aspectos de interes practico
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000015686
ISSN: 0253-9276
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 5
Number: 1
Pages: 111-122
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Ajo,
Secado,
Deshidratación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Drying,
Garlic,
Dehydration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).