Cambios de los constituyentes quimicos del jugo de naranja dulce durante el proceso de produccion de concentrado i. Estudio de los constituyentes no volatiles



Document title: Cambios de los constituyentes quimicos del jugo de naranja dulce durante el proceso de produccion de concentrado i. Estudio de los constituyentes no volatiles
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000057151
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dir Bioingenieria, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 12-19
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Concentrado i,
Constituyentes,
Naranja-jugo,
Organolepsis
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Concentrate i,
Constituents,
Orange juice,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).