Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000009982 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Osuna, C1 Obaya, V Platt, L.C Arjona, R Azuara, E Melendez, P.R Hernández, V.E Zavala León, J.A |
Institutions: | 1Universidad Autónoma de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco. México 2Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 1 |
Pages: | 13-22 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Resúmenes |
Approach: | Descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Equipo, Alimentos, Ingeniería, Tecnología, Conservación, Termodinámica |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Foods, Equipment, Technology, Engineering, Preservation, Thermodynamics |
Document request | |