Resumen de la conferencia magistral dictada por la dra. Josefina morales de leon , durante la celebracion del xxv congreso nacional de ciencia y tecnologia de alimentos



Document title: Resumen de la conferencia magistral dictada por la dra. Josefina morales de leon , durante la celebracion del xxv congreso nacional de ciencia y tecnologia de alimentos
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000020406
ISSN: 0564-6758
Authors:
Year:
Volumen: 29
Number: 2
Pages: 23-32
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Prospectivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
México,
Alimentos,
Industria
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Mexico,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).