Producción enzimática de L triptofano. I. Selección de microorganismos productores de triptofanasa



Document title: Producción enzimática de L triptofano. I. Selección de microorganismos productores de triptofanasa
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000055222
ISSN: 0564-6758
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Investigaciones Biomédicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 14-19
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Aminoácidos,
Enzimas,
Proteus,
Triptofanasa,
Triptofano l
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Amino acids,
Enzymes,
Proteus,
Tryptophan-l,
Tryptophanase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).