Parámetros de fermentación y coservación del ensilaje de desechos de pescado



Document title: Parámetros de fermentación y coservación del ensilaje de desechos de pescado
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000067694
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dirección de Nutrición Experimental y Ciencia de los Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 22-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Fermentación,
Conservación,
Ensilado,
Pescado
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Conservation,
Parameters,
Fish
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).