Composicion fisica y quimica de las conchas de abanico recolectadas en las principales zonas costeras de pisco



Document title: Composicion fisica y quimica de las conchas de abanico recolectadas en las principales zonas costeras de pisco
Journal: Tecnología de alimentos pesqueros
Database: PERIÓDICA
System number: 000080511
ISSN: 0254-9255
Authors: 1
Institutions: 1Instituto del Mar del Perú, Lima. Perú
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 2
Pages: 26-31
Country: Perú
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Biología acuática,
Moluscos,
Perú,
Composición química,
Microbiología,
Propiedades,
Valor nutritivo,
Argopecten purpuratus,
Pectinidae,
Mollusca
Keyword: Chemistry,
Biology,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Aquatic biology,
Molluscs,
Peru,
Chemical composition,
Mollusca,
Microbiology,
Properties,
Nutritive value,
Argopecten purpuratus,
Pectinidae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).