Journal: | Tecnología de alimentos pesqueros |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000080511 |
ISSN: | 0254-9255 |
Authors: | Cordova, G.J1 |
Institutions: | 1Instituto del Mar del Perú, Lima. Perú |
Year: | 1985 |
Season: | Ene-Jun |
Number: | 2 |
Pages: | 26-31 |
Country: | Perú |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Química, Biología |
Keyword: | Química analítica, Química de alimentos, Biología acuática, Moluscos, Perú, Composición química, Microbiología, Propiedades, Valor nutritivo, Argopecten purpuratus, Pectinidae, Mollusca |
Keyword: | Chemistry, Biology, Analytical chemistry, Food chemistry, Aquatic biology, Molluscs, Peru, Chemical composition, Mollusca, Microbiology, Properties, Nutritive value, Argopecten purpuratus, Pectinidae |
Document request | |