Proceso de biotransformación láctica del jugo de Aloe vera



Document title: Proceso de biotransformación láctica del jugo de Aloe vera
Journal: Tecnología, ciencia, educación
Database: PERIÓDICA
System number: 000319353
ISSN: 0186-6036
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Yucatán, Facultad de Ingeniería Química, Mérida, Yucatán. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 22
Number: 1
Pages: 35-42
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fermentaciones,
Química de alimentos,
Biotransformación,
Acido láctico,
Lactobacillus,
Antibacterianos,
Aloe vera
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Biotransformation,
Lactic acid,
Lactobacillus,
Antibacterial agents,
Aloe vera
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).