Diseño conceptual de una planta de extracción de oleorresinas: Capsicum y capsaicina a partir de chile habanero (Capsicum chinense) usando CO2 supercrítico



Document title: Diseño conceptual de una planta de extracción de oleorresinas: Capsicum y capsaicina a partir de chile habanero (Capsicum chinense) usando CO2 supercrítico
Journal: Tecnología, ciencia, educación
Database: PERIÓDICA
System number: 000256950
ISSN: 0186-6036
Authors: 1


2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma de Yucatán, Facultad de Ingeniería Química, Mérida, Yucatán. México
2Ecole Nationale Superieure des Ingenieurs en Arts Chimiques et Technologiques, Toulouse, Haute-Garonne. Francia
3University of Sydney, Department of Chemical Engineering, Sydney. Australia
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 17
Number: 2
Pages: 95-103
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Ingeniería,
Química
Keyword: Ingeniería química,
Química de alimentos,
Chile habanero,
Capsicum chinense,
Oleorresinas,
Bióxido de carbono,
Capsaicinoides,
Extracción
Keyword: Engineering,
Chemistry,
Chemical engineering,
Food chemistry,
Habanero pepper,
Capsicum chinense,
Oleoresins,
Carbon dioxide,
Capsaicinoids,
Extraction
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).