Journal: | Tecnología, ciencia, educación |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000319589 |
ISSN: | 0186-6036 |
Authors: | Arias García, Rosa María Elena1 Pérez Palacios, Gregorio Durán de Bazúa, Carmen2 |
Institutions: | 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México 2Pastas y Pellets de México S.A. de C.V, México, Distrito Federal. México |
Year: | 2007 |
Season: | Jul-Dic |
Volumen: | 22 |
Number: | 2 |
Pages: | 67-77 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Ingeniería |
Keyword: | Química de alimentos, Química industrial, Ingeniería química, Harina de trigo, Extrusoras, Botanas, Tiempo de cocción |
Keyword: | Chemistry, Engineering, Food chemistry, Industrial chemistry, Chemical engineering, Extruders, Snacks, Cooking time, Wheat flour |
Document request | |