Coeficientes de difusividad aparente durante la extracción de aceite de almendras de zapote de mamey (Pouteria sapota)



Document title: Coeficientes de difusividad aparente durante la extracción de aceite de almendras de zapote de mamey (Pouteria sapota)
Journal: Tecnología, ciencia, educación
Database: PERIÓDICA
System number: 000260566
ISSN: 0186-6036
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 20-27
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Ingeniería,
Agrociencias
Keyword: Ingeniería química,
Fitotecnia,
Aceite de almendras,
Difusividad,
Extracción,
Pouteria sapota
Keyword: Engineering,
Agricultural sciences,
Chemical engineering,
Crop husbandry,
Almond oil,
Diffusivity,
Extraction,
Pouteria sapota
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).