Principales atributos que determinan la aceptabilidad de la uva de mesa. Estudio preliminar de su correlacion



Document title: Principales atributos que determinan la aceptabilidad de la uva de mesa. Estudio preliminar de su correlacion
Journal: Simiente
Database: PERIÓDICA
System number: 000041252
ISSN: 0037-5403
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Veterinarias y Forestales, La Granja, Santiago. Chile
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 53
Number: 1-2
Pages: 60-64
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Química analítica,
Química de alimentos,
Aceptabilidad,
Análisis organoléptico,
Análisis químico,
Uva,
Variedades
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Acceptability,
Chemical analysis,
Cultivars,
Grape,
Organoleptic analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).