Cultura bovina y consumo de carne en los orígenes de la América Latina



Document title: Cultura bovina y consumo de carne en los orígenes de la América Latina
Journal: Serie historia general - Instituto de Investigaciones Históricas. UNAM
Database: CLASE
System number: 000172988
ISSN: 0076-7352
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Sevilla, Sevilla. España
Year:
Number: 17
Pages: 231-255
Country: México
Language: Español
Document type: Ensayo
Approach: Histórico
Disciplines: Historia,
Antropología
Keyword: Historia regional,
Historia social,
Antropología de la cultura,
Consumo de carne,
América Latina
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).