Calidad y tiempo de conservación de bloques de pescados patagónicos congelados enteros en troncos y en filetes (Campaña I del B/I " Shinkai Maru ")



Document title: Calidad y tiempo de conservación de bloques de pescados patagónicos congelados enteros en troncos y en filetes (Campaña I del B/I " Shinkai Maru ")
Journal: Serie contribuciones - Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero
Database: PERIÓDICA
System number: 000038903
ISSN: 0325-6790
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Number: 383
Pages: 159-161
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Peces,
Química de alimentos,
Argentina,
Congelación,
Patagonia,
Pescado,
Análisis organoléptico,
Investigación
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Fish,
Food chemistry,
Argentina,
Research,
Freezing,
Organoleptic analysis,
Patagonia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).