Normalizacion e importancia del manejo y control de los productos de la pesca



Document title: Normalizacion e importancia del manejo y control de los productos de la pesca
Journal: Seminario sobre Inspección, Control y Tecnología de la Pesca
Database: PERIÓDICA
System number: 000099894
Authors: 1
Institutions: 1Corporaciones Industriales, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: VMay
Number: 1
Pages: 19-46
Country: México
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Ingeniería,
Química
Keyword: Pesca,
Ingeniería ambiental,
Química de alimentos,
México,
Normalización,
Pescado,
Control de calidad,
Productos
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Engineering,
Chemistry,
Fisheries,
Environmental engineering,
Food chemistry,
Mexico,
Standardization,
Fish,
Quality control,
Products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).