Producao contínua de acido lactico por Lactobacillus curvatus a partir de melaco de cana-de-acucar suplementado



Document title: Producao contínua de acido lactico por Lactobacillus curvatus a partir de melaco de cana-de-acucar suplementado
Journal: Semina. Ciencias agrarias
Database: PERIÓDICA
System number: 000251658
ISSN: 1676-546X
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Bioquimica e Biotecnologia, Londrina, Parana. Brasil
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 26
Number: 1
Pages: 53-60
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Biotecnología,
Melaza,
Caña de azúcar,
Bioproducción,
Acido láctico,
Lactobacillus curvatus
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Molasses,
Sugar cane,
Bioproduction,
Lactic acid,
Lactobacillus curvatus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).