Comparacion sobre los efectos del tipo de grasa utilizada en dietas bajas en proteina o altas en colesterol sobre la colesterolemia : influencia del tipo de proteina



Document title: Comparacion sobre los efectos del tipo de grasa utilizada en dietas bajas en proteina o altas en colesterol sobre la colesterolemia : influencia del tipo de proteina
Journal: Salud UNINORTE
Database: PERIÓDICA
System number: 000061804
ISSN: 0120-5552
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Católica del Norte, Div Ciencias Salud, Dep Ciencias Basicas Medicas, Barranquilla, Atlántico. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 2
Number: 3
Pages: 139-148
Country: Colombia
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Medicina experimental,
Metabolismo y nutrición,
Sistema cardiovascular,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Aterosclerosis,
Colesterol,
Lipoproteínas,
Grasas,
Dietas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Cardiovascular system,
Experimental medicine,
Metabolism and nutrition,
Biochemistry,
Food chemistry,
Atherosclerosis,
Cholesterol,
Lipoproteins,
Fats,
Diets
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).