Incidencia de salmonella en chorizos que se expenden en Acapulco, Guerrero



Document title: Incidencia de salmonella en chorizos que se expenden en Acapulco, Guerrero
Journal: Salud pública de México
Database: PERIÓDICA
System number: 000003348
ISSN: 0036-3634
Authors: 1
2
Institutions: 1Secretaría de Salud, Laboratorio Estatal de Salud Galo Soberón Parra, Acapulco, Guerrero. México
2Secretaría de Salud, Laboratorio de Microbiología de Alimentos, Acapulco, Guerrero. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 33
Number: 2
Pages: 178-183
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Microbiología,
Salud pública,
Chorizo,
Salmonella,
Infecciones,
Salmonelosis,
Epidemiología,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Microbiology,
Public health,
Sausage,
Pollution,
Infections,
Salmonella,
Epidemiology,
Salmonellosis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).