Sauvignon Blanc, Cabernet-Sauvignon y Carmenere, cepas claves de la viticultura actual de Chile



Document title: Sauvignon Blanc, Cabernet-Sauvignon y Carmenere, cepas claves de la viticultura actual de Chile
Journal: RIVAR (Santiago)
Database: CLASE
System number: 000411154
ISSN: 0719-4994
Authors: 1
Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Ene
Volumen: 2
Number: 4
Pages: 1-16
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Spanish abstract Se analiza el rol histórico, actual y futuro para la vitivinicultura chilena de las variedades Sauvignon Blanc , Cabernet - Sauvignon y Carmenère. Además, se analiza someramente la interacción con otras variedades que tuvieron relación con la historia y evoluc ión de las tres variedades señaladas
English abstract The historical , current and future role in the chilean viticulture of the Sauvignon Blanc , Cabernet - Sauvignon and Carmenère is analyzed. In addition , it briefly discusses the interaction with other varieties that were related to the history and evolution of the three varieties mentioned
Disciplines: Economía,
Agrociencias
Keyword: Economía agrícola,
Plantas para uso industrial,
Uva,
Viticultura,
Sauvignon Blanc,
Cabernet-Sauvignon,
Carmenere,
Vino,
Cepas,
Chile
Full text: Texto completo (Ver PDF)