Journal: | Revista técnica de la Facultad de Ingeniería. Universidad del Zulia |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000174562 |
ISSN: | 0254-0770 |
Authors: | Ferrer de Chacín, Diana1 Márquez Salas, Enrique2 León de Pinto, Gladys3 |
Institutions: | 1Universidad del Zulia, Facultad de Medicina, Maracaibo, Zulia. Venezuela 2Universidad del Zulia, Facultad de Ciencias Veterinarias, Maracaibo, Zulia. Venezuela 3Universidad del Zulia, Facultad de Humanidades y Educación, Maracaibo, Zulia. Venezuela |
Year: | 2000 |
Season: | Dic |
Volumen: | 23 |
Number: | 3 |
Pages: | 187-194 |
Country: | Venezuela |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Productos cárnicos, Exudados gomosos, Emulsión cárnica, Cedrela odorata, Jamón cocido, Bologna |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Meat products, Gum exudates, Meat emulsion, Cedrela odorata, Cooked ham, Bologna |
Document request | |