Análisis sensorial de la carne bufalina (Bubalus bubalis) en la ciudad de Palmira, Colombia



Document title: Análisis sensorial de la carne bufalina (Bubalus bubalis) en la ciudad de Palmira, Colombia
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000232107
ISSN: 1870-0160
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Antioquia, Escuela de Nutrición y Dietética, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 5
Number: 4
Pages: (versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)-(versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bovinos,
Carne,
Análisis sensorial,
Calidad de la carne,
Búfalos,
Colombia
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Bovines,
Meat,
Sensory analysis,
Meat quality,
Buffaloes,
Colombia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).