Efecto de la concentración de sacarosa en la producción de antocianinas a partir de cultivos celulares de Vitis vinifera L., var. red globe



Document title: Efecto de la concentración de sacarosa en la producción de antocianinas a partir de cultivos celulares de Vitis vinifera L., var. red globe
Journal: Revista peruana de biología
Database: PERIÓDICA
System number: 000235226
ISSN: 1561-0837
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Nacional de Trujillo, Facultad de Ciencias Biológicas, Trujillo. Perú
2Universidad Nacional de Trujillo, Facultad de Ciencias Físicas y Matemáticas, Trujillo. Perú
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 11
Number: 2
Pages: 187-192
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Frutales,
Biología celular,
Bioquímica,
Cultivo de tejidos,
Antocianinas,
Medios de cultivo,
Sacarosa,
Vitis vinifera
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Fruit trees,
Cell biology,
Biochemistry,
Tissue culture,
Anthocyanins,
Culture media,
Sucrose,
Vitis vinifera
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).