Thermal properties of selected fractions of proteins and lipids obtained from corn flour



Document title: Thermal properties of selected fractions of proteins and lipids obtained from corn flour
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000263596
ISSN: 1665-2738
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 119-125
Country: México
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Harina de maíz,
Propiedades termodinámicas,
Almidón de maíz,
Nixtamalización,
Proteínas,
Lípidos
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Corn flour,
Thermodynamic properties,
Corn starch,
Nixtamal,
Proteins,
Lipids
Full text: Texto completo (Ver PDF)