Influencia de la temepratura de refrigeración (pre rigor) sobre la incidencia de carne PSE en cerdo



Document title: Influencia de la temepratura de refrigeración (pre rigor) sobre la incidencia de carne PSE en cerdo
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000240778
ISSN: 1665-2738
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma de San Luis Potosí, Facultad de Ciencias Químicas, San Luis Potosí. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 181-189
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Refrigeración,
Temperatura,
Carne,
Cerdos,
pH
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Refrigeration,
Temperature,
Meat,
Pigs,
pH
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).