Estudio numérico de la esterilización térmica de alimentos líquidos enlatados que contienen partículas empleando el enfoque de medio poroso



Document title: Estudio numérico de la esterilización térmica de alimentos líquidos enlatados que contienen partículas empleando el enfoque de medio poroso
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000236912
ISSN: 1665-2738
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Tecnológico de Celaya, Departamento de Ingeniería Bioquímica, Celaya, Guanajuato. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 1-23
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Ingeniería
Keyword: Ingeniería química,
Medio poroso,
Esterilización,
Alimentos,
Punto frio,
Colocación ortogonal
Keyword: Engineering,
Chemical engineering,
Porous medium,
Sterilization,
Foods,
Cold point,
Orthogonal collocation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).