Clostridium perfringens en productos carneos chilenos. Niveles de contaminacion y enterotoxigenicidad



Document title: Clostridium perfringens en productos carneos chilenos. Niveles de contaminacion y enterotoxigenicidad
Journal: Revista médica de Chile
Database: PERIÓDICA
System number: 000054118
ISSN: 0034-9887
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Salud Pública de Chile, Sec Microbiologia Alimentos, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Ago
Volumen: 109
Number: 8
Pages: 717-719
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Salud pública,
Carne,
Chile,
Clostridium perfringens,
Contaminación,
Enterotoxinas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Public health,
Chile,
Clostridium perfringens,
Contamination,
Enterotoxins,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).