Modelaje matematico para la prediccion de la retencion de nutrientes en el procesamiento termico de alimentos : una revision



Document title: Modelaje matematico para la prediccion de la retencion de nutrientes en el procesamiento termico de alimentos : una revision
Journal: Revista latinoamericana de transferencia de calor y materia
Database: PERIÓDICA
System number: 000052464
ISSN: 0325-4011
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Div Ciencias Biologicas, Dep Tecnol Proc Biologicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 3-14
Country: Argentina
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Teórico
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Matemáticas aplicadas,
Alimentos,
Modelos matemáticos,
Nutrientes,
Termico-procesamiento
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Biochemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Applied mathematics,
Foods,
Mathematical models,
Nutrients,
Thermal processing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).