Obtencion de acido acetico por fermentacion continua a partir de almidon de yuca



Document title: Obtencion de acido acetico por fermentacion continua a partir de almidon de yuca
Journal: Revista ION
Database: PERIÓDICA
System number: 000107435
ISSN: 0120-100X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Industrial de Santander, Bucaramanga, Santander. Colombia
Year:
Season: Jun
Volumen: 12
Number: 1
Pages: 31-47
Country: Colombia
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, analítico
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Fermentaciones,
Ingeniería química,
Acido acético,
Producción,
Fermentación,
Almidón,
Hidrólisis,
Yuca,
Enzimas
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Fermentation,
Chemical engineering,
Acetic acid,
Production,
Starch,
Hydrolysis,
Cassava,
Enzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).