Relación entre poliaminas y ruptura del letargo en yemas de vid (Vitis vinifera L.) cv Perlette



Document title: Relación entre poliaminas y ruptura del letargo en yemas de vid (Vitis vinifera L.) cv Perlette
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000214376
ISSN: 0187-7380
Authors: 1

2
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
2Centro de Investigación Científica de Yucatán A.C., Mérida, Yucatán. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 25
Number: 4
Pages: 427-433
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Unidades de frío,
Brotación,
Putrescina,
Yemas,
Espermina,
Tidiazurón,
Uva,
Vitis vinifera
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Chilling units,
Budbreak,
Putrescine,
Buds,
Spermine,
Thidiazuron,
Grape,
Vitis vinifera
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).