Efecto de los ácidos acetilsalicílico e indolbutírico en el enraizamiento in vitro y rendimiento de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.)



Document title: Efecto de los ácidos acetilsalicílico e indolbutírico en el enraizamiento in vitro y rendimiento de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.)
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000193000
ISSN: 0187-7380
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Tecnológico Agropecuario No. 23, Xoxocotlán, Oaxaca. México
2Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
3Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Naturales, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 24
Number: 1
Pages: 71-78
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Agrociencias
Keyword: Fisiología vegetal,
Fitotecnia,
Hortalizas,
Enraizamiento,
Rendimiento,
Cultivo de tejidos,
Tomate,
Lycopersicon esculentum
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Plant physiology,
Crop husbandry,
Vegetables,
Rooting,
Yield,
Tissue culture,
Tomato,
Lycopersicon esculentum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).