Calidad de grano y tortillas de maices criollos y sus retrocruzas



Document title: Calidad de grano y tortillas de maices criollos y sus retrocruzas
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000226338
ISSN: 0187-7380
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
3Universidad Autónoma Chapingo, Centro Regional Universitario de Occidente, Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 26
Number: 4
Pages: 231-238
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Tortilla,
Maíz,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Corn,
Tortilla,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).