Antocianinas en uva (Vitis vinifera L.) y su relación con el color



Document title: Antocianinas en uva (Vitis vinifera L.) y su relación con el color
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000243425
ISSN: 0187-7380
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidad Nacional de Santiago del Estero, Facultad de Agronomía y Agroindustrias, Santiago del Estero. Argentina
2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 28
Number: 4
Pages: 359-368
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Vino,
Color,
Antocianinas,
Fenología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Wine,
Color,
Phenology,
Anthocyanins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).