Journal: | Revista do Instituto Adolfo Lutz |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000217534 |
ISSN: | 0073-9855 |
Authors: | Lira, Giselda Macena1 Silva Neta, Maria de Lourdes da Souza, Jailton Barros de Barros, Edna Santos de |
Institutions: | 1Universidade Federal de Alagoas, Centro de Ciencias da Saude, Maceio, Alagoas. Brasil |
Year: | 2003 |
Volumen: | 62 |
Number: | 3 |
Pages: | 165-170 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Productos cárnicos, Embutidos, Nitrito de sodio, Análisis bromatológico, Control de calidad |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Meat products, Sausage, Sodium nitrite, Bromatological analysis, Quality control |
Document request | |