Características físico-químicas do leite de cabra comercializado no estado da Paraiba, Brasil



Document title: Características físico-químicas do leite de cabra comercializado no estado da Paraiba, Brasil
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000361587
ISSN: 0073-9855
Authors: 1
1
1
1
1
1
Institutions: 1Universidade Federal da Paraiba, Centro de Formacao de Tecnologos, Joao Pessoa, Paraiba. Brasil
Year:
Volumen: 66
Number: 2
Pages: 136-141
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Leche de cabra,
Caracterización fisicoquímica,
Pasteurización,
Lactoperoxidasa,
Legislación
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Goat milk,
Physical-chemical characterization,
Pasteurization,
Lactoperoxidase,
Legislation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).