Journal: | Revista do Instituto Adolfo Lutz |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000361610 |
ISSN: | 0073-9855 |
Authors: | Rockenbach, Ismael Ivan1 Silva, Graciela Lessa da1 Rodrigues, Eliseu1 Gonzaga, Luciano Valdemiro1 Fett, Roseane1 |
Institutions: | 1Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil |
Year: | 2007 |
Volumen: | 66 |
Number: | 2 |
Pages: | 158-163 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico, descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Fitoquímica, Química de alimentos, Química orgánica, Actividad antioxidante, Polifenoles, Bagazo de uva |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Organic chemistry, Phytochemistry, Antioxidant activity, Polyfenols, Grape bagasse |
Document request | |