Atividade antioxidante de extratos de bagaco de uva das variedades Regente e Pinot Noir (Vitis vinifera)



Document title: Atividade antioxidante de extratos de bagaco de uva das variedades Regente e Pinot Noir (Vitis vinifera)
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000361610
ISSN: 0073-9855
Authors: 1
1
1
1
1
Institutions: 1Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
Year:
Volumen: 66
Number: 2
Pages: 158-163
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Actividad antioxidante,
Polifenoles,
Bagazo de uva
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Phytochemistry,
Antioxidant activity,
Polyfenols,
Grape bagasse
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).