Efecto del choque térmico sobre la calidad, la inhibición del daño por frío y evolución en almacenamiento del aguacate



Document title: Efecto del choque térmico sobre la calidad, la inhibición del daño por frío y evolución en almacenamiento del aguacate
Journal: Revista del Instituto Mexicano de Ingenieros Químicos
Database: PERIÓDICA
System number: 000239485
ISSN: 0188-7319
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo, Morelia, Michoacán. México
Year:
Volumen: 45
Number: 5-6
Pages: 29-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aguacate,
Almacenamiento,
Choque térmico,
Calidad,
Termotolerancia
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Thermotolerance,
Avocado,
Storage,
Thermal shock,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).