Obtencion de aceites esenciales de especias mediante destilacion por arrastre con vapor



Document title: Obtencion de aceites esenciales de especias mediante destilacion por arrastre con vapor
Journal: Revista del Centro de Graduados e Investigación. Instituto Tecnológico de Mérida
Database: PERIÓDICA
System number: 000130911
ISSN: 0185-6294
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene
Volumen: 4
Number: 6
Pages: 14-28
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aceites esenciales,
Especias,
Destilación,
Aromatización
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Essential oils,
Spices,
Distillation,
Aromatization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).