El secado del polen . Estudio preliminar empleando lecho fluidizado



Document title: El secado del polen . Estudio preliminar empleando lecho fluidizado
Journal: Revista del Centro de Graduados e Investigación. Instituto Tecnológico de Mérida
Database: PERIÓDICA
System number: 000011094
ISSN: 0185-6294
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Autónoma de Yucatán, Mérida, Yucatán. México
2Instituto Tecnológico de Mérida, Mérida, Yucatán. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 6
Number: 8
Pages: 67-79
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Polen,
Secado,
Humedad,
Calidad,
Lecho fluidizado,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Drying,
Pollen,
Quality,
Storage,
Humidity,
Fluidized bed
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).