Aspectos bioquímicos de la relación entre el escaldado TB-TL y la textura de vegetales procesados



Document title: Aspectos bioquímicos de la relación entre el escaldado TB-TL y la textura de vegetales procesados
Journal: Revista de la Sociedad Química de México
Database: PERIÓDICA
System number: 000154318
ISSN: 0583-7693
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma de Coahuila, Facultad de Ciencias Químicas, Saltillo, Coahuila. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 43
Number: 2
Pages: 54-62
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Escaldado,
Vegetales,
Textura
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Blanching,
Vegetables,
Texture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).