Influencia de la temperatura en la actividad de las isozimas de la fosfogluco-isomerasa (PGI), en peces cypriniformes (Ostaryophisi)



Document title: Influencia de la temperatura en la actividad de las isozimas de la fosfogluco-isomerasa (PGI), en peces cypriniformes (Ostaryophisi)
Journal: Revista de la Facultad de Humanidades y Ciencias. Serie ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000031544
ISSN: 0250-653X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de la República, Facultad de Humanidades y Ciencias, Montevideo. Uruguay
Year:
Season: Oct
Volumen: 1
Number: 19
Pages: 285-294
Country: Uruguay
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Fisiología animal,
Peces,
Bioquímica,
Anostomidae,
Cypriniformes,
Enzimas,
Fosfoglucoisomerasa,
Efectos de la temperatura
Keyword: Biology,
Chemistry,
Animal physiology,
Fish,
Biochemistry,
Anostomidae,
Cypriniformes,
Enzymes,
Phosphoglucose isomerase,
Temperature effects
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).