Determinación del contenido de aminoácidos libres del agua de coco tierno por HPLC y revisión electrónica sobre la nueva tecnología para el envasado del agua de coco



Document title: Determinación del contenido de aminoácidos libres del agua de coco tierno por HPLC y revisión electrónica sobre la nueva tecnología para el envasado del agua de coco
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000195685
ISSN: 0543-517X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Los Andes, Facultad de Farmacia, Mérida. Venezuela
Year:
Number: 43
Pages: 50-59
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Agua de coco,
Coco,
Agua,
Aminoácidos,
HPLC,
Cromatografía,
Validación,
Cocos nucifera,
Arecaceae
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Coconut water,
Coconut,
Water,
Amino acids,
HPLC,
Chromatography,
Validation,
Cocos nucifera,
Arecaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).