Composición química de los aceites esenciales de Ocimun basilicum L. var basilicum, O. basilicum L. var purpurenscens, O. gratissimum L., y O. tenuiflorum L., y su efecto antimicrobiano sobre bacterias multirresistentes de origen nosocomial



Document title: Composición química de los aceites esenciales de Ocimun basilicum L. var basilicum, O. basilicum L. var purpurenscens, O. gratissimum L., y O. tenuiflorum L., y su efecto antimicrobiano sobre bacterias multirresistentes de origen nosocomial
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000214579
ISSN: 0543-517X
Authors: 1





Institutions: 1Universidad de Los Andes, Facultad de Farmacia y Bioanálisis, Mérida. Venezuela
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 45
Number: 1
Pages: 19-24
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química farmacéutica,
Química orgánica,
Actividad antimicrobiana,
Ocimum,
Staphylococcus,
Klebsiella
Keyword: Chemistry,
Medicinal chemistry,
Organic chemistry,
Antimicrobian activity,
Ocimum basilicum,
Staphylococcus,
Klebsiella
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).